Loading...

Wednesday, January 7, 2009

KERTAS KERJA & CASHFLOW






Kepada pengunjung BLOG ini yang berminat ingin mengetahui cara-cara membuat kertas kerja & cashflow (unjuran tunai), sila e-mailkan hasrat anda ke bonzerd79@yahoo.com. Khidmat nasihat diberikan dengan harga yg berpatutan. Format file diberikan secara percuma sahaja.

140 comments:

  1. SALAM..BOLEH EMAIL KAT SAYA TAK CONTOHYA??
    alimshah_genuine@yahoo.com
    sekian

    ReplyDelete
  2. Boleh alim shah... sila rujuk email anda. Format telah dihantar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAM.. BOLEH EMAIL KAT SAYA TAK CONTOH FORMAT KERTAS KERJA NI.. HIHUUU..
      zearo_59@yahoo.com

      Delete
    2. Assalamualaikum tuan, sila email kan saya format paperwrk ini, chehelmi@gmail.com

      Terimakasih byk jazakallahu khairan

      che helmi dari KB, 017 9257191

      Delete
    3. salam...boleh email kat saya tak paperwork nie...ous894ever@gmail.com

      terima kasih...

      fida...

      Delete
    4. salam
      boleh email kat saya tak contohnya
      norketyjah@gmail.com
      sekian

      Delete
  3. Salam...boleh email kat saya contoh formatnyer????
    fadzlina_comel@yahoo.com
    sekian terima kasih

    ReplyDelete
  4. salam ziarah,,
    boleh emailkan saya juga formatnya?
    mft_fer@yahoo.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  5. Salam Fadzlina & Ibnutoha,

    Sila rujuk email yang telah dihantar kepada anda. Semoga anda mendapat manfaat daripadanya.

    ReplyDelete
  6. Salam.

    Boleh tolong emailkan contoh.

    quensheila@ymail.com

    ReplyDelete
  7. salam tuan rumah,

    boleh tolong emailkan pada saya

    azizulmd@gmail.com

    mekasih

    ReplyDelete
  8. salam....boleh tlg. emelkan kat saya contoh kertas kerja tak?? Saya nak buka butik pengantin..kalau ada contoh real untuk butik pengantin, lagi bagus. Kalau x ada, bagi yang lebih kurang pun xper..thnx a lot!!!! :-D
    emel : rozana_zakaria@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. salam...boleh tolong email kan contoh kertas kerja untuk penternakan ikan air tawar tak...
    ini untuk buat penternakan ikan keli...
    isya_as@yahoo.com.my
    terima kasih..

    ReplyDelete
  10. Assalamualakum..mohon tolong emailkan contoh kertas kerja untuk penternakan ikan keli.....
    musafirabadi_1111@yahoo.com
    Terima kasih...

    ReplyDelete
  11. hai...salam....boleh tak emailkan contoh kertas kerja ini kepada saya....terima kasih....harlina8228@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. salam...boleh emailkan kt sy x contoh rp 2..???
    adik_ole@yahoo.com...
    tme ksh byk2...
    sekian...

    ReplyDelete
  13. salam....

    sy berminat utk mendapatkan contoh format file rp..

    tlg emel kan kepada emel sy..khatyd@yahoo.com

    terima kasih kerana sudi membantu..

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum...boleh tolong email kan contoh kertas kerja untuk penternakan ikan air tawar tak...
    ini untuk buat penternakan ikan keli...
    sales2biz@gmail.com
    terima kasih..

    ReplyDelete
  15. Salam....boleh tolong emailkan contoh kertas kerja untuk penternakan ikan keli tak? saya berminat untuk mengusahakan ternak ikan keli afrika didalam kanvas....jasa anda di hargai...terima kasih
    ita_adeq@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. salam en mus..sy ct noorhidayah. sy berminat utk menceburi pnternakan keli ni.cuma sy xth mcm mane nk mulakannya..jd sy berminat utk dptkn paper work ni..blh x encik emailkn kpd sy..hrp ia dpt membantu sy.. ct_iman86@yahoo.com. time kasih.

    ReplyDelete
  17. a'kum, sy su. bleh tlg emailkn format kertas kerja & cash flow kat sy.tq. cha_toot@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. Askum, mohon emailkan saya format kertas kerja penternakan keli saudara. my email : sydesktop@yahoo.com tksih.
    pakhabib

    ReplyDelete
  19. akum kawan2 semua..geng2 kursus IUB batch Dec 2008..lame x dgr citer masing..project2 dah jalan ker..kat sini aku nk share sedikit pengalaman aku yg aku:
    1) ternak ayam kampung (dah jual) http://planbphoto.com.my/forum/viewtopic.php?f=14&t=24
    2) ternakan ikan air tawar (talapia & patin) dalam kolam tanah
    http://planbphoto.com.my/forum/viewtopic.php?f=14&t=120
    3) penanaman gaharu http://planbphoto.com.my/forum/viewtopic.php?f=14&t=23

    kalo nk tau lebih lanjut, email kat aku..
    yon@planbphoto.com.my
    -yon-

    ReplyDelete
  20. Salam...tlg emailkan kertas kerja ikan keli ke masmy@yahoo.com....terima kasih byk2

    ReplyDelete
  21. salam..
    bole tlg emailkan contoh kertas kerja kursus x??
    thx yer..

    chemfarra@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. tolong email kat saya kertas kerja perternakan ikan keli
    poojasabri@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. Salam...
    Boleh tak tolong emailkan contoh kertas kerja tu di ayumie860322@yahoo.com..saya berminat untuk mengetahui dan melaksanakan projek ikan air tawar...tolong ya..

    ReplyDelete
  24. salam,
    Tuan boleh email pada saya tak ...

    ahmadnorhishamuddin@tm.com.my

    ReplyDelete
  25. tolong emailkan kertas kerja ternak ikan air tawar ni atau ada yang lain pu boleh - razak ( abdrazak_husin57@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. SALAM..BOLEH EMAIL KAT SAYA TAK CONTOH KERTAS KERJA YG ANDA BUAT NI.SEBAGAI RUJUKAN PEMBELAJARAN SAYA PLZZZZZ..............URGENT SANGAN HARAP ANDA DAPAT BANTU SAYA YG SEDANG BUNTU NIH..............

    gadis_pasola84@yahoo.com

    sekian

    ReplyDelete
  27. SALAM..BOLEH EMAIL KAT SAYA TAK CONTOH KERTAS KERJA YG ANDA BUAT NI.SEBAGAI RUJUKAN PEMBELAJARAN SAYA....HARAP DAPAT MEMBANTU

    hans1021@gmail.com

    sekian terima kasih...

    ReplyDelete
  28. salam..

    boleh tlg emailkan contoh ini pada saya.
    Amat memerlukan sumber untuk rujukan.TQ
    email : bloodmagezx@gmail.com

    ReplyDelete
  29. boleh antar pada saya x? contoh kertas kerja tu?
    nie e-mailnye en.mizie@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Assalamualakum..Boleh tolong emailkan contoh kertas kerja untuk penternakan ikan air tawar.....
    alongiqmal@yahoo.com
    Terima kasih...

    ReplyDelete
  31. Saya pun berminat untuk mendapatkan contoh kertas kerja ni. Harap dapat emailkan kepada saya di rihafi@gmail.com. Terima Kasih. :)

    ReplyDelete
  32. salam, mtk tlg emailkn.. kerjasma baik anda diucapkn ribuan terima kasih

    mhazmilk@gmail.com

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum. Boleh emel kertas kerja penternakan ikan air tawar tak, keli ke atau talapia..
    emel saya crystal_wani@yahoo.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  34. assalammualaikum tuan rumah...boleh emailkan saya kertas kerja penternakan ikan keli tu tak...arielcratos@gmail.com..terima kasih..

    ReplyDelete
  35. salam bole e-mail kan sy cntoh krtas krja ni...dylla04_91@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  36. Tuan,

    Boleh email contoh kertas kerja pada saya hbdenis@gmail.com

    Semoga murahlah rezeki tuan.

    Tq.

    ReplyDelete
  37. Boleh email contoh kertas kerja kepada saya, email rpyaquarius@gmail.com.

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  38. tolong emailkan contoh kertas kerja, ni email saya flanker_mkm@yahoo.com

    ReplyDelete
  39. salam..boleh emailkan kertas kerja ternakan ikan haruan..tima kasih..chaen_naruto90@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. salam.. saya juga berminat untuk melihat contoh kertas kerja, tolong emailkan kepada sy shin_naguchi@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. salam.. sy b'minat utk membuka bengkel dan kdai aksesori motor... boleh tolong emailkn contoh kertas kerja b'kaitan x? kalo x pn yg seakan pn takpe.. miss.iena89@gmail.com.. tq..

    ReplyDelete
  42. Salam.,
    kalau x keberatan blh tak tolong emailkn contoh kertas kerja tu pd saya..

    m.zalie_83@yahoo.com

    tq..

    ReplyDelete
  43. salam

    kalau tak menyusahkan mintak tolong emel kat saya juga
    damenouf@gmail.com

    ReplyDelete
  44. salam,

    kalau xkeberatan tlg emailkan kertas kerja ituh kepada saya,

    doom_region@yahoo.com

    terima kasih.

    ReplyDelete
  45. sy slh sorg ushawn ikan air twar,
    bleh tlg emailkan kts kerja x??nak sgt2..
    harap ull leh bntu dlm sma2 mgjar saingn kjyaan.tq
    moja_100plus@yahoo.com.my
    klu pe2 hal ni no 019-9050782

    ReplyDelete
  46. Saudara minta tolong emailkan untuk saya format
    kertas kerja...TQ

    Email: szami_83@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  47. salam...
    blh emailkan contoh formatnya..

    areniezkhairiez@gmail.com

    ReplyDelete
  48. salam.
    boleh emel kan saya contoh kertas kerja?
    sweet_cartoon89@yahoo.com
    kerjasama pihak tuan amat dihargai.. :)
    -cik rohaida-

    ReplyDelete
  49. Saya dalam proses menjalankan projek penternakkan bersepadu melibatkan ikan keli, lembu dan kambing yang melibatkan belia di daerah saya, sekarang saya mempunyai masalah dalam membentangkan kertas kerja oleh itu boleh pihak tuan emelkan kertas kerja penternakkan ikan keli dalam kolam atau kanvas kepada saya di jamsharijaafar@yahoo.com, kerjasama pihak tuan amat di hargai

    ReplyDelete
  50. Boleh email pd sy contoh kertas kerja ni pd saya?
    ibrahim_norasikin@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. Tuan,

    Boleh email contoh kertas kerja pada saya
    ana_nabila91@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. saya student uum sedang membuat kertas kerja untuk subjek penilaian projek..boleh saya dapatkan contoh kertas kerja tersebut..

    naf.sakura@yahoo.com
    kerjasama pihak tuan sangat2 hargai

    ReplyDelete
  53. saya juga berminat utk dapat kan ontoh kertas kerja tersebut. Terima kasih.

    izham_uk@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. salam...saya juga ingin contoh kertas kerja tersebut,sbb nak buat utk memulakan biznes..harap dpat d email kan...terima kasih..

    anisyah87@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  55. salam admin, minta jasa baik tuan untuk emailkan contoh kertas kerja yang bersesuaian dengan biz ternakan ikan dalam sangkar..
    terima kasih, moga anda lebih maju di masa hadapan..

    yuzry1102@yahoo.com

    ReplyDelete
  56. salam admin, saya pun nak minta jasa baik tuan untuk emailkan saya satu contoh kertas cadangan ternakan ikan keli.terima kasih.
    ezam_ebak@yahoo.com

    ReplyDelete
  57. Assalamualikum. Saya nak minta jasa baik anda untuk email pada saya format kertas kerja penternakan ikan keli kerana saya ingin membuat pinjaman perniagaan untuk menambahkan kolam ikan. Terima kasih banyak. Moga jasa baik anda berkongsi ilmu bertambah rezeki anda. Insyaallah
    Email:- cash.2011@yahoo.com

    ReplyDelete
  58. boleh tolong postkan contoh kertas kerja ini pada saya. terima kasih :) saya ingin menolong ayah saya yang sangat berminat dalam cabang perikanan ini terutama dalam menternak ikan tutu. diharap dapat membantu, semoga Allah SWT merahmati anda yang menolong sesama muslim.
    afyqalalaland@yahoo.com

    ReplyDelete
  59. salam admin,
    sy nak tumpang tanya, berapa kos yang diperlukan untuk membuat projek ternakan ikan talapia (tanah 1 ekar tanah paya)?
    jika tak keberatan, boleh saudara emailkan contoh kertas kerja pada saya. saya berharap sangat2 jasa baik admin..
    semoga Allah membalas kebaikan admin dalam berkongsi ilmu ni..:)

    ketupat_lampard@yahoo.com

    ReplyDelete
  60. yang lagi mau jual kebun sengon mau bagi info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon bagi yang suka bertani

    ReplyDelete
  61. salam...

    saya tertarik...bleh emailkan kpd saya contoh kertas kerja? emailkan d koedrat@gmail.com

    TQ

    ReplyDelete
  62. as salam...
    bleh emailkan pd sy
    ikhsanxsan@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. salam.. minta tolong email kat saya boleh? terima kasih :)
    mimie84@ymail.com

    ReplyDelete
  64. salam...
    boleh tolong emailkan saya kertas kerja tu?
    terima kasih
    orangkuatmantap@yahoo.com

    ReplyDelete
  65. salam.. boleh tolong email kan kepada saya?? kerana saya amat berminat..
    hanis_atikah91@yahoo.com.. terima kasih

    ReplyDelete
  66. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  67. salam...

    saya baru mahu menceburi bidang ini...
    dan saya amat berminat. boleh tolong email kan kapeda saya contoh kertas kerja ini...
    saya berharap encik dapat membantu saya.

    puterishazai@ymail.com

    terima kasih...

    ReplyDelete
  68. salam...

    saya baru mahu menceburi bidang ini...
    dan saya amat berminat. boleh tolong email kan kapeda saya contoh kertas kerja ini...
    saya berharap encik dapat membantu saya.

    zainahkshazai@yahoo.com

    terima kasih...

    ReplyDelete
  69. salam..boleh tolong emailkan kertas kerja ini kepada saya..
    ct_nizzar@yahoo.com
    10Q

    ReplyDelete
  70. SALAM
    BOLEH TOLONG EMAIL CONTH KERTAS KERJA INI
    TQ KERANA MEMBANTU

    namaz_mee@yahoo.com

    ReplyDelete
  71. ble email kn kertas kerja ini...important and urgent....

    ReplyDelete
  72. salam..boleh tolong emailkan kertas kerja ini..
    tyco_broth@yahoo.com
    10Q

    ReplyDelete
  73. salam..boleh tolong emailkan kertas kerja ini kepada saya..beaber_06@yahoo.co.uk..thanks

    ReplyDelete
  74. As-salam

    Blh tlg email kertas kerja ni. email add: nhr3870@gmail.com

    Thanks!

    ReplyDelete
  75. a'kum wbt,

    tuan,

    boleh emailkan kepada saya kertas kerja di atas di alamat email is_daniel05@yahoo.com

    TQ
    Iskandar

    ReplyDelete
  76. tuan
    bleh tlg email kepada saya..

    fhutery_wanie@yahoo.com

    TQ

    ReplyDelete
  77. salam tuan,
    boleh tolong emailkan saya conth kertas kerja projek. Pertolongan tuan Allah sahaja yang membalasnya. nyatiam@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  78. Salam Tuan,
    Boleh saya minta contoh kertas kerja ni dari tuan, ini email saya sandofsix@yahoo.com

    Terima Kasih

    ReplyDelete
  79. Salam Tuan,
    Boleh saya minta contoh kertas kerja projek ternak ikan ketutu dalam sangkar dari tuan, ini email saya oishak@tm.com.my
    Terima Kasih

    ReplyDelete
  80. salam..boleh saya dapatkan format kertas kerja tuan. sila email kepada zaireenidris@yahoo.com .
    tq

    ReplyDelete
  81. SALAM..BOLEH EMAIL KAT SAYA TAK CONTOH KERTAS KERJA YG ANDA BUAT NI.SEBAGAI RUJUKAN PEMBELAJARAN SAYA....HARAP DAPAT MEMBANTU

    adilahsyazwani@gmail.com

    sekian terima kasih...

    ReplyDelete
  82. mohon emailkn ke xiora_xx@yahoo.com untuk tujuan rujukan

    terima kasih

    ReplyDelete
  83. Suka melihat orang melayu berkongsi maklumat dan pengalaman sebegini... moga usaha anada di berkati Allah....
    chefsahril@gmail.com

    ReplyDelete
  84. salam, boleh emailkan kepada saya contoh kertas kerja untuk ternakan ikan keli kolam simen @canvas? harap kerjasama anda dpt membantu saya..
    dzalehasahiron@yahoo.com

    ReplyDelete
  85. salam,boleh emailkan contoh kertas kerja..wazer_88@yahoo.com..semoga usaha anda diberkati Allah..

    ReplyDelete
  86. salam, kertas kerja ikan keli..
    radziakmal111@gmail.com

    ReplyDelete
  87. salam, nak minta emailkan kepada saya contoh kertas kerja dan cashflow tersebut, tq
    mrstanley28@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  88. salam,

    Boleh emailkan kepada saya contoh penternkan ikan tilapia dak?
    aries5312@yahoo.com

    ReplyDelete
  89. assalamualaikm..slmat sjahtera...
    boleh emailkan ke mystyle.green@gmail.com
    Tq...smoga mdapat rahmat dbulan rmadan ni...

    ReplyDelete
  90. salam....boleh tak emailkan contoh kertas kerja menternak ikan air tawar dalam sangkar dan cashflow?emailkan ke kcn218@yahoo.com

    ReplyDelete
  91. Salam...Boleh emailkan tak stuckonmin86@yahoo.com..

    ReplyDelete
  92. Salam...Boleh emailkan tak stuckonmin86@yahoo.com..

    ReplyDelete
  93. Assalamualaikum,,,bley tak tolong email kan contoh kertas kerja ni sbgai panduan utk saya... terima kasih... ella_laila1991@yahoo.com

    ReplyDelete
  94. salam,, bole tlng emelkn cnth format kertas kerje ni x??? :)
    afo_mar1@yahoo.com

    ReplyDelete
  95. Akum..bro tumpang lalu...minta izin nak cth proposal ternak ikan air tawar ...email sy ellZamri85@hotmail.com

    ReplyDelete
  96. salam...saya ingin mohon jasa encik utk emailkan kpd saya,.proposal ikan keli ini.. hanidahalim@yahoo.com..terima kasih..

    ReplyDelete
  97. Salam,
    tolong e mailkn sy format kertas kerja...

    an_nasrul@hotmail.my

    terima kasih

    ReplyDelete
  98. salam,

    mohon emailkan kepada saya format kertas kerja ini liyanadacruza@yahoo.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
  99. salam. mohon emailkan paperwork utk buka ternakan ikan airtawar. kerja sama amat dihargai.

    email
    tsukasakudoya@yahoo.com

    ReplyDelete
  100. Salam. Saya ingin memohon format kertas kerja ikan air tawar untuk dijalankan di Pekan Papar Sabah..

    email.
    archangle5981@rocketmail.com

    Terima Kasih.

    ReplyDelete
  101. salam,

    tolong email kat saya shafeebaharuddin@gmail.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  102. assalamualaikum...nama sy fendi...email saya pendot84@yahoo.com
    terime kasih...

    ReplyDelete
  103. salam...tlg emelkan kertas kerja & cashflow perniagaan butik pengantin... email sy city.snow@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  104. salam...nama saya razis..saya berminat untuk mendapatkan contoh kertas kerja & cashflow untuk penternakan ikan..mintak tolong untuk emailkan kepada saya.. razis_sept89@yahoo.com ...jasa baik tuan amat saya hargai :)

    ReplyDelete
  105. Salam, saya Azizi. saya pun berminat. boleh emailkan kertas kerja & cashflow ? :) zhur9@yahoo.com terima kasih

    ReplyDelete
  106. Slm tuan blh tlg emailkan saya kertas keje tersebut.
    hafizi.mohammad@yahoo.com.
    Terima ksh..

    ReplyDelete
  107. Salam tuan boleh tolong email kan kepada saya
    nazri_332@yahoo.com
    Tq

    ReplyDelete
  108. salam tuan boleh tolong emailkan kepada saya contoh kertas kerja ternakan ikan dalam sangkar...udangtelur@gmail.com ..tq

    ReplyDelete
  109. Asalamualaikum. Minta bantuan email kertas kerja ni kat sy utk tujuan p&p pkhas...norwatiadi79@yahoo.com.my....tq ya

    ReplyDelete
  110. Assalamualaikum.. minta bantuan. tolong emailkan kepaa saya contoh kertas kerja ( lolosyida@yahoo.com ) tq..

    ReplyDelete
  111. salam...mohon tlg emelkan kertas kerja & cashflow penternakan ikan keli. email sy eiyla_fz93@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  112. SALAM BOLEH EMAIL CARA MEMBUAT KERTAS KERJA UNTUK PEMODALAN PERNIAGAAN PRODUCT KECANTIKKAN .

    email : ezabellneenaz@yahoo.com

    ReplyDelete
  113. slm....minta bantuan blh tlg email kertas kerja ikan keli ni kat saya...

    email: kazuhikoyankumi@yahoo.com

    ReplyDelete
  114. Salam minta bantu untuk rp butik pengantin...ciksikin@yahoo.com.terima kasih

    ReplyDelete
  115. Assalam tn..saya amat berminat utk mengusahakan penternakan ikan keli dan talapia di perak..tanah telah disediakan (agak luas juga) cuma saya ketiadaan pengalaman. Sekiranya tn sudi utk membantu boleh menghubungi saya.Minta emailkan juga proposal tu pd saya. Terima kasih bebanyak tn

    Wan 0126556092
    ridhuan5659@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  116. Salam..
    saya dalam proses untuk mempelajari bagaimana untuk mengusahakan projek penternakan ikan dalam kolam...boleh tak tuan emelkan saya berkaitan kertas kerja projek kolam ikan tu pada saya..sekian, terima kasih tuan...

    wan asadul zaman
    01114894928
    cikwan13@gmail.com

    ReplyDelete
  117. Salam...boleh tuan emailkan contoh kertas kerja utk projek ternakan ikan keli & talapia kpd sy..sy & family cadang utk mngusahakan ternakan ikan keli & talapia ni di kg..sekian, terima kasih...


    Megat Syazwan
    0175221998
    megatsyazwan1008@gmail.com

    ReplyDelete
  118. assalamualaikum.. mohon piak tuan emailkan format atau contoh kertas kerja penternakan ikan keli. terima kasih
    khairul_azman@prison.gov.my
    keramatsuci@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  119. salam...tlong emailkn krts krja projek ternkan ikn keli
    ni email sy
    nadhiya sabira@gmail.com\
    tq...

    ReplyDelete
  120. salam boleh tak tolong email kan sy contoh kertas kerja tu...email : Hazrin87@gmail.com

    ReplyDelete
  121. Azizie,
    Assalamualaikum..
    Mhon hantarkan emel format kertas kerja tersebut (Penternakan Ikan Air Tawar-Keli) kepada saya di Emel >mohammadcahaya@gmail.com

    ReplyDelete
  122. Asssalam
    Pls emelkan contoh kertas kerja dan cash flow di atas kpd saya rahim.othman@moe.gov.my TQ

    ReplyDelete
  123. salam..
    boleh emailkan saya juga formatnya?
    richiegraym@google.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  124. bleh email kat sya tak contoh kertas kerja
    syazqal36@gmail.com

    ReplyDelete
  125. Salam admin.boleh minta tlg email format kertas kerja ni dekat email sy ,yatie7885@yahoo.com.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  126. salam....minta tolong email format k kerja ini,,sangat berminat ...Rosni_s@yahoo.com.tqvm

    ReplyDelete
  127. blh tlg nformatkn krts kja ini ke christine.nerisha@gmail.com terima kasih

    ReplyDelete
  128. salam....minta tolong email format kertaskerja ni
    fatinquzazi@gmail.com
    terima kasih..

    ReplyDelete
  129. Salam...Saya juga berminat...harap boleh email kan format kertas kerja dan cash flow ke iizzzzaadd@gmail.com......sumbangan encik amat amat saya hargai

    ReplyDelete
  130. Salam...Saya juga berminat...harap boleh email kan format kertas kerja dan cash flow ke mfnherbs@gmail.com......sumbangan encik amat amat saya hargai

    ReplyDelete
  131. Salam...Saya juga berminat...harap boleh email kan format kertas kerja dan cash flow ke fadzli944@gmail.com......sumbangan encik amat amat saya hargai

    ReplyDelete
  132. salam...saya berminat utk dapatkn format kertas kerja..harap bole emailkn ke mia_edora91@ymail.com...terima kasih

    ReplyDelete
  133. assalam nak email juga....zamzimahjainol@gmail.com
    kalau ada contoh kertas kerja penternakan ikan talapia dan ikan laut amatlah saya hargai.... thanks....

    ReplyDelete
  134. Adakah anda memerlukan pinjaman?
    Adakah anda sedang mencari kewangan?
    Adakah anda sedang mencari pinjaman untuk membesarkan perniagaan anda?
    Saya rasa anda telah datang ke tempat yang betul.
    Kami menawarkan Pinjaman atlow kadar faedah.
    Orang-orang yang berminat boleh hubungi kami di
    Untuk mendapatkan respon yang segera kepada permohonan anda, Sila
    membalas email ini di bawah sahaja:
    moanmendfund@gmail.com
    Tolong, jangan berikan kami maklumat berikut jika berminat.
    1) Nama Penuh: .........
    2) Jenis Kelamin: .........
    3) Jumlah Pinjaman Diperlukan: .........
    4) Tempoh Pinjaman: .........
    5) Negara: .........
    6) Alamat Rumah: .........
    7) Nombor HP: .........
    8) Pendapatan Bulanan: .....................
    9) Pekerjaan: ...........................
    ) Antara laman yang anda lakukan di sini tentang kami .....................
    Terima kasih dan Salam.
    moanmendfund@gmail.com

    ReplyDelete
  135. Hello, saya Puan Becky Ovia, pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman peluang seumur hidup. Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk melunasi hutang-hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda? anda telah ditolak oleh bank-bank dan agensi kewangan yang lain? Adakah anda memerlukan pinjaman penyatuan atau gadai janji? mencari lagi kerana kami berada di sini untuk membuat semua masalah kewangan anda sesuatu dari masa lalu. Kami memberi pinjaman wang kepada individu yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit yang buruk atau memerlukan wang untuk membayar bil-bil, untuk melabur pada perniagaan pada kadar 2%. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberitahu anda bahawa kami memberikan bantuan yang boleh dipercayai dan benefisiari dan akan bersedia untuk menawarkan pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (beckyovia99@live.co.uk)

    ReplyDelete