Loading...

Wednesday, January 21, 2009

Makanan Keli Organik?????

Kawan-kawan ader tengok majalah 3 minggu lepas? Ader penternak dari Perak bg makanan organik utk keli ternakannnya? Dari mana sumber makanan organik nih? Boleh sapa2 tolong jawab?

Price: RM 80
Produk terkini. Murah dan Mudah..
Lebih baik dari pallet yang anda beri sekarang.
20kg(4 bag)organik untuk 10000 ekor benih keli.
Hanya beri sekali dan tunggu pembesarannya dalam masa 2bulan setengah. Tidak perlu diberi makanan lain. Pembesaran sekata. Tidak perlu tukar air, air tersebut boleh diguna kan semula hanya dengan menambah 2bag organik. Untuk melihat bukti dan hasil serta keterangan lanjut. Sila hubungi...

Call zulhairi: 013-3066450

FN Farm Ent wrote:
kami membekalkan ternakan keli secara borong. Harga boleh dirunding.
Juga membekalkan makanan organik. Cuma bagi makan ternakan sekali sahaja, boleh tahan sampai 3 bulan
lokasi: simpang pulai, Ipoh Perak
berminat sila sms:
0194443199 (faiz)
0193569688 (izat)

anonymous wrote:
bagi makan organik?...makan taik la ye? taik ayam + taik kambing + taik lembu + mcm2 taik. pk ar sendiri menatang ape yg makan sekali je untuk besor. lu tgk majalah 3 ar ni.

Waaa.. konpius nih. mana satu yg betul nih? yang mana nak ikut nih?
Harga pallet mmg mahal tp susah nya nak lawan ngan harga pasaran.

5 comments:

  1. Wahhh!!!!
    Nanti I'll call..Thanx for info!

    ReplyDelete
  2. Boleh hantar ke N9 ker..

    ReplyDelete
  3. kawan2.. aku post nih sbb nak clarification...
    aku pun blum check kesahihan no. tipon di atas
    jd kalau kawan2 nak tau, kena call sendiri

    pastu sharelah info ngan kami... kalau sudi

    ReplyDelete
  4. Lawati Kami http://pembekalkeli.blogspot.com utk maklumat tentang ternakan keli

    ReplyDelete